Interieurontwerp Makelaardij
Contact

Werkwijze

Werkwijze

De werkwijze van Zeeuwz is helder en transparant. Wil je je huis verkopen? Ik kom vrijblijvend bij je langs en doe een gratis waardebepaling. Samen bespreken we je wensen en verwachtingen en bekijken hoe Zeeuwz je daarbij het beste van dienst kan zijn.

Zeeuwz gelooft in een actieve aanpak waarbij de presentatie van de woning optimaal moet zijn. Een goede fotoreportage waar de woning optimaal gepresenteerd wordt is onmisbaar, je krijgt tenslotte maar één kans om een onvergetelijke indruk te maken. Omdat Zeeuwz zelf de fotoreportage en verkoopstyling doet van ieder pand kunnen we na een samenwerkingsakkoord heel snel schakelen. Geen verschillende mensen over de vloer, alleen de vertrouwde persoon die het hele traject persoonlijk begeleidt, de bezichtigingen doet en de afhandeling tot aan de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Zeeuwz doet niet aan kantoortijden en is altijd direct en rechtstreeks beschikbaar voor advies en overleg. Samen bekijken we wat de beste manier is om jouw woning te promoten en Zeeuwz zal tegen een minimaal budget hiervoor alles uit de kast halen. Over de courtage worden we het zeker eens en lukt het Zeeuwz niet om binnen de afgesproken termijn de woning te verkopen? Dan geldt: No cure, no pay!

  • No cure, no pay
  • Optimale woningpresentatie
  • Goed onderbouwde verkoopstrategie
  • Vertrouwd persoon, altijd bereikbaar

Ben je op zoek naar een woning en kun je deze niet direct vinden of twijfel je enorm? Ook hier kan Zeeuwz je bij van dienst zijn. Oudere, gedateerde panden waar veel aan gedaan moet worden zien er op de site bij de makelaar of op Funda nou niet direct uit als jouw droomhuis. Zeeuwz kan meegaan naar een bezichtiging en de mogelijkheden van een pand voor je visualiseren. Hierbij krijg je dan ook meteen goed inzicht in eventuele verbouwingskosten.

Door Zeeuwz bij je aankoopproces te betrekken kom je na aankoop niet voor verrassingen te staan waar je niet op gerekend had. Ook tijdens de onderhandelingen heb je iemand naast je staan met verstand van zaken en zul je de woning aankopen voor de best mogelijke prijs. Bel me gerust vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken!

  • Mogelijkheden gedateerde panden
  • Inzicht in mogelijkheden
  • Duidelijkheid verbouwingskosten
  • Geen teleurstellingen achteraf