Interieurontwerp Makelaardij
Contact
 

Makelaardij

Een huis gezien op social media of bij een collega makelaar en twijfels of dit huis aangepast kan worden naar jouw droomhuis? Ik kijk met je mee naar de mogelijkheden en kosten om dit te realiseren.

 

Makelaardij

Graag je huis verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden? ik kom graag bij je langs om een gratis waardebepaling te maken van je woning en om alle mogelijkheden te bespreken.

De makelaar die je verder helpt

met oog voor detail

ZEEUWZ MAKELAAR HULST

Na ruim 20 jaar actief te zijn als interieurontwerper / binnenhuisarchitect is Zeeuwz nu ook volledig gecertifiseerd KRMT-makelaar. Deze combinatie maakt Zeeuwz uniek in deze regio en daar kan jij je voordeel mee doen.

Huis verkopen in Hulst? 

Plannen om je huis te verkopen? Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om een gratis waardebepaling te doen en de mogelijkheden te bespreken. Kies je voor mij? Dan maak ik een uitgebreide fotoreportage van je huis en doe persoonlijk de verkoopstyling zodat je huis tiptop gepresenteerd wordt. Ik zorg voor een uitgebreide promotie naar de juiste doelgroep en ik beloof dat ik met mijn flexibiliteit, service en persoonlijke uitvoering altijd tot het uiterste gaan om het beste resultaat te behalen.

  • Gratis waardebepaling
  • Uitgebreide fotoreportage
  • Verkoopstyling inbegrepen
  • Flexibel, persoonlijk en altijd bereikbaar

Huis kopen in Hulst? 

Op zoek naar een woning? Zeeuwz staat je graag bij tijdens de zoektocht. Het is toch een van de grootste aankopen in je leven en je wilt zeker weten dat je een goede koop doet zonder verrassingen achteraf. Ik weet uit ervaring dat dat wat slapeloze nachten kan opleveren. Ik kan je helpen om de mogelijkheden van een pand te laten zien. Bij een ouder, gedateerd pand kan in de verbouwingsmogelijkheden in kaart brengen en inzichtelijk maken welke kosten erbij komen kijken om jullie huis tot een droomhuis te maken. Ook in de onderhandelingen met de verkopend makelaar kan ik helpen. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Ondersteunen bij bezichtiging en onderhandeling
  • Indelingsmogelijkheden in kaart brengen
  • Eventuele verbouwingskosten inzichtelijk maken
  • Interieuradvies mogelijk