Interieurontwerp Makelaardij
Contact

Projectinrichting

Projectinrichting

Mensen zijn het meest productief tijdens hun werk als ze zich prettig en op hun gemak voelen. Een fijne werkomgeving speelt een grote rol in hoe iemand zich voelt. Belangrijk dus om een werkruimte te creëren waar jij en je medewerkers zich goed voelen. Daarnaast is het interieur van je kantoor, werkplaats of ontvangstruimte ook het visitekaartje van jouw bedrijf. Zeeuwz is sterk in het vertalen van jouw visie naar een interieurconcept dat helemaal bij jou en je bedrijf past. Geef je bedrijf de inrichting die het verdient en straal datgene uit waar je voor staat.

Zeeuwz kan met haar ervaring van ruim 20 jaar, haar enthousiasme en creativiteit precies de juiste mix maken van praktische oplossingen en ideeën gecombineerd met een persoonlijke uitstraling op maat. Hierdoor ontstaat er een concept dat volledig is afgestemd op en past bij de opdrachtgever en eventuele werknemers.

Ook voor publieke ruimtes als horeca en andere commerciële ruimtes ben je bij Zeeuwz aan het juiste adres. Betaalbare, praktische oplossingen met een persoonlijke en rijke uitstraling die je doelgroep en klanten aanspreekt en die passen binnen het concept dat jij als bedrijf wilt uitdragen. Neem vrijblijvend contact op de mogelijkheden te bespreken!

  • Focus : Zeeuwz bedenkt een interieurconcept passend bij jouw bedrijfsvisie waarbij alle facetten samenkomen
  • Meerwaarde : Zeeuwz draagt nieuwe ideëen en oplossingen aan en verrast je met andere inzichten.
  • Praktisch : Alle plannen zijn uitvoerbaar en zo uitgewerkt dat de vakman er direct mee aan de slag kan. Zeeuwz kan deze communicatie met vakmensen voor je doen, dus geen gedoe.
  • Verfijnd : Details bepalen het kwaliteitsniveau. Ook hierin is Zeeuwz ervaren en bekwaam. Zeeuwz denkt groots maar heeft oog voor detail!