Interieurontwerp Makelaardij
Contact

Contact

Bezoekadres

Hulster Sociƫteit 33 4561 AR Hulst

+31 653912063

yvonne@zeeuwz.com

Yvonne Barendswaard, interieurontwerper

Over mij

Ik ben Yvonne Barendswaard, geboren in Brabant maar na 25 jaar woonachtig te zijn in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen nu hartstikke ZEEUWZ. Na mijn opleiding reclame- en presentatietechnieken aan het Sint Lucas ben ik aan de slag gegaan bij Morres Wonen als woonstyliste. Na acht jaar decoreren, fotostudio styling, projecten begeleiden, woonprogramma styling en nog veel meer ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan. In die tijd heb ik ook mijn diploma behaald als binnenhuisarchitecte.

Sinds begin 2016 ben ik gestart met Zeeuwz Interieurontwerp & Advies.  Naast een opleiding 3D-tekenen in Sketchup heb ik ook de HBO- studie Makelaardij afgerond zodat ik ook volledig gecertificeerd ben in het begeleiden van kopers en verkopers op de huizenmarkt. Wat ik met Zeeuwz voor ogen heb is het geven van goede adviezen en begeleiding zodat iedereen zijn eigen droomhuis kan creëren.

Of het nu gaat om het geven van een kleuradvies of meedenken in de plannen van een flinke verbouwing of aankoop van een andere woning. Ik doe het allemaal met veel liefde en aandacht. Twijfel je over je inrichting, mis je net de finishing touch, wil je graag je huis verkopen of sta je voor de aankoop van een nieuwe woning? Neem vrijblijvend contact met me op en dan bekijken we samen waar ik je mee van dienst kan zijn.